Sony Vegas Pro 13.0

Misaki PureBlood | August 03, 2016 | | | |

Misaki suka Vegas Pro sebabnya, video editing memang cun XD Dulu Misaki dah pernah install Vegas Pro 11, tu masa laptop Misaki masih ACER (Window 7). Sekarang pakai ASUS, Window 8 =_=" I prefer Window 7, seriously!!! and kalau tak silap Misaki, sebulan lepas beli laptop baru, WINDOW 10 update sendiri time tengah tidur =_= Sabar je lah... 

Photoshop nak install 2-3 kali pun problem... "Please closed photosop cs6 portable" Hurm... Sekarang ni baru dapat Photoshop, tapi tak install pun, just ambil file dia saja.. XD Nasib boleh guna.. huhuhu TT^TT


Vegas Pro 13.0

So, berbalik pada topik tadi, kalau nak video cantik macam ni: 


Bolehlah install, mana-mana Vegas Pro punya software. Vegas Pro ni software yang kita kena beli. Bukan free software, except sebulan saja untuk trial. Tapi, kalau nak bagi free pun boleh. Sama ada, korang dapat serial key+activation code dari user yang baik hati nak kongsi untuk active/register Vegas Pro or crack software menggunakan keygen. 

Faham tak setakat ni?


Kalau dah buat ikut intstruction tapi tak jadi, komen ja dekat sini, nanti Misaki beritahu apa yang salah. 

Note: Masa register nanti, make sure offline internet + disable antivirus (kalau tak nanti keygen tu akan dibuang sebab dianggap threat/virus)

7 comments:

  1. Window 10 best lah kak, function dia win 7 + win 8 ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak best TT^TT sebabnya, function window 7 start button tak sama macam before, tak cantik.. dan dia download banyak benda yg kita taknak.. loading lambat =_= padahal space byk lagi kosong... =_=

      adobe photoshop takleh install =_= geram ahaha..

      Delete
  2. yes yes I love this software too! Dulu pernah pakai hehe

    ReplyDelete
  3. Oh my. Luffy-sama. Huhu. But it seems that I am slacking off in my OP series. I am still stuck in the Water Seven. HAHAHA.

    Spices + Everything Nice | www.ajeinomoto.com

    ReplyDelete
  4. bestnyaaaaaaaa qila mcm fail lagi bab bab edit video ni haha

    ReplyDelete
  5. wow, another amv video editor ! misakichi, dah edit video ke? cer bagi link, ennamoon nak tengok jugak :)

    ReplyDelete
  6. Apa ni Misaki apa ni hahahhaha (kata seorang yang tidak tahu apa apa tentang editing)

    ReplyDelete