Tutorial Change Window Screen Logon

Misaki PureBlood | November 14, 2014 | | | |

Yoa, tuturial hari ini, Misaki buat pasal laptop. Ahahaha XDD (Baru terjaga dari tidur.. kekeke)

I guess kebanyakan orang dah tahu cara nak buat benda ini. Tahukan window logon screen :) Alah, menda alah yang masa kita turn on laptop kita.


Nampak tak gambar di atas? Screen windows 7 yang warna biru tu lah, yang Misaki naka jar macammana cara nak tukar dia. >__<


2. Click Free Download

3. Done download. Install that windows 7 logon screen editor software.


4. Click Accept


5. Choose custom and untick recommend.


6. Click Next and wait until installation complete.

7. Open software (It will appear automatically after finish install or check your desktop. If you download software and save in desktop, it will appear there)


8. Choose set backround (Choose any image you wanna use as new windows 7 screen)

9. It will appear to be like this afterward


10. Click test if you wanna see if its worked. DONE ^___^ (You can choose default background if you want the original windows 7 screen...)

If there is white file (ASELF.lang) appear when you open this software. You can just delete it normally. Its not a virus. ^__^

Now, you can have you can change your windows 7 screen everyday using your favourite wallpaper :)  


6 comments:

  1. Wah, menarik ni. Nanti saya nak cuba la ^^

    ReplyDelete
  2. wow ! xterlintas plak nak tukar yg belakang tu. mesti try ni. thanks 4 da tuto.

    ReplyDelete
    Replies
    1. your welcome ^__^

      try jangan tak try kekeke :3

      Delete
  3. woaahh.. stylo arh.. lawa wallpaper misaki tuh <3

    ReplyDelete