Today Picture - Sworn Brother |One Piece|

Misaki PureBlood | September 25, 2014 | | | | | | |

Picture below not mine :P

Credit to the owner...




ACE | SABO | LUFFY


~SWORN BROTHER~



ASL

























BE STRONG LUFFY









13 comments:

  1. wahh .. banyak nya gambar. Cantik ~

    cerita dia ni pasal apa eh?
    Ana ta tengok lagi ..

    ReplyDelete
  2. sampai 4 komen Ana post? ahahahaha... Ana owh Ana :3

    gambar One Piece :D
    panjang nih cerita dia still ongoing lagi ^__^

    cerita asal pirate dalam mengejar cita2 nak cari One Piece~

    tapi kebanyakan dalam ni main watak Monkey D. Luffy dengan nakama (kawan pirate) dia.. a.k.a Straw Hat Pirate..

    cita nih mmg best nak terang pun panjang sangat.. mula2 impression Yong pasal cita nih, alahai.. tak lawa lah watak2 dia.. tangan kaki panjang semacam je, tapi bila tengok dari episod awal pastu seterusnya and sterusnya.. terus ketagih.. sbb cita nih bagi Yong semangat taw dak :D ahaha..

    luffy ni dia start dari bawah jadi pirate.. dia nak cari nakama (kawan pirate) sbyk 10 org.. dlm masa tulah cita ni start :D

    Ana sori taw, tak reti nak explain crita panjang2 tapi pokoknya mmg best lah :D 3 org dalam gambar nih sworn brothers XDD diaorang ajdi adik bradik lepas angkat sumpah masa minum.. :3

    Yong nak cita tapi takut cita spoiler sekali ^__^

    Ana tgoklah taw.. best :3 slow2 takpe sbb cita nih still ongoing.. lagipun byk episod die :3

    ReplyDelete
  3. comell gile luffy masa kecik hahaha :D. padahal sama jee. tapi lukisan tu sangat detail. i like hiohoho

    btw .
    cik owner blog. kita nak onwer blog ni jawab 7 facts about me

    hehe i really want to know

    ReplyDelete
  4. kan3.. comel tapi nakal sangat ahaha.. XD yups.. :D

    alright2.. jap eik.. :D tapi kan aritu ada jawab dah taw 7 facts nih XDD nak jawab lagi ke? :D tapi facts yg lain? ahahaha

    ReplyDelete
  5. ohh macamtuu .. best best. terimakasih yong tolong explain sikit.. hehe.
    nanti nak tengok jugaa ~

    ReplyDelete
  6. yeppss. nak yg lain. hahaha
    kita kan banyak facts hihihi

    ReplyDelete
  7. ASL!!! latest episode dah tunjuk sabo... tak sabar nak tengok sabo lawan!! hihi..

    ReplyDelete
  8. @Ana hehe :D sesama kasih XDD tengoklah :) ehehe

    @DF alright, sori semalam sakit perut, hari ni baru update skin blog and tak buat lagi fact XD ahaha

    @Zizie yeahhh!! ASL!!! kan3.. nak menangis rasa TT^TT Sabo :'(

    @ Shiro keke.. comeyy kan kan kan.. 3 budak comel :D

    ReplyDelete
  9. Dulu ingat Ace eja ASCE dekat tatu tangan sebab typo dia tereja ASS.

    ReplyDelete
  10. Ahahahaha.. not Ase but Ace sepatutnya kat lengan dia.. ahaha XD sbb tuh ada tanda pangkah XDD
    ahahaha.. mcmmana leh eja jadi ASS.. mwhahaha.. :D

    ReplyDelete
  11. is this because I mentioned about the moment when Ace died touched me so much?? haha...can't help but to relate it. I wonder where you got the best image to suit your post so much. truly super-touching moment.

    ps: igt masa tgk ni, basah bantal sbb menangis kuat sgt.kahkahkah.lawak2x :))

    ReplyDelete
  12. Don: yups.. and almost every day, I always keep remember the past where Ace still alive.. ahaha :3

    Most of pict, I got from Zerochan XDD

    I don't remember the owner name so I only can credit as : not my picture TT^TT (wanna search the owner, awwww... too many pict)

    ahaha.. super touching right TT^TT

    bwahahaha.. Misaki sampai sekarang still nangis tiap kali tgok eposod Ace mati depan Luffy TT^TT

    ReplyDelete