Running Man Episode 194 (English Sub)

Misaki PureBlood | May 06, 2014 | | | |
Annyonghaseyo chingu~
Morning ^___^

I can't neglect this before I post Running Man Episode 194 English Sub.. We as Running Man fans already know why Running Man  194 was cancel before right? In order to respect of Ferry Sewol accident that happen TT^TT

I pray that all the victim family member keep their strong will... aamiin..


(Pst: I'm using Running Man Episode 192 picture)

I said before I've no time for blogging since I need to focus on my "one shot manga" XD but... I need to post this one since I already watch this episode.. I look at the Wikipidea actually who gonna with this Running Man Mafia Part 2 XDD 

Oh well, I love spoiler.. Don't worry I'm not gonna tell spoiler to you guys XDD.. If you wanna know the spoiler why not just go here List of Running Man Episode

What I expect to be the Mafia, turn out not them!!! I'm in Electric Shock :D ahahaha~

Anyway you can go to this website to watch Running Man Episode 194:




Enjoy ^___^

PART 1

PART 2


PREVIEW RUNNING MAN EPISODE 195
Guest starring: Hottest Guy (2PM-Junsu a.k.a Jun.K, Junho, Wooyoung, Nickhun, Chansung) Superp Idol (2NE1-CL, Bom, Dara, Minzy) and from Mystic89 Entertainment (Yoon Jong Shi, Muzie, Jo Jung Chi)


Owh no, I can't wait this episode!!! Saranghaeyo Junsu, Junho, Chansung oppa!!! I love Muzie oppa too!!! Jeongmal joa Muzie :3 :3 :3
Source for Video above: NhokshockqnsKengsub99Quality

12 comments:

  1. nae,pray for sewol ferry~

    long time not watching running man..huhuT T bukan apa line internet lembab mcm cipan.geram!! nak tgk pun mcm taik je.hahaXD last tgk mse iu dgn sapa tak ahjusshi tu..aishh.

    btw good luck for the one shot manga nae unnie^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)

      ahaha XD before this selalu download.. tapi tu masa dekat kolej, sekarang kat rumah.. kalau download bebanyak wifi jadi slow :'(
      update wifi Neul Ah :# bagi laju tenet ahaha...
      owh yg killer episode dgn hari esok tu eik? :D
      yg ada Jin Hee, Chunhee erm lagi 2 org tak ingat dah :D ahaha

      nae ^__^ gomawo Neul Ah~

      Delete
  2. Tak tengok lagi pun episode terbaru running man.... Sebelum ni dok tunggu sangat, tapi bila dah ada, malaih pulak nak tengok... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaha kena tgok episode yg ni :D mmg best..
      yg pasti episod mnggu depan lagi kena tgok ^__^
      Ji Hyo group dgn 2PM ^_____^

      Delete
  3. Rindu Running Man!!! Lama dah tak tengok. Last eps 160+ kot ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. owhhok tengoklah :)
      nih nak tggu episod ari ni pnya tak sabar lah :D

      Delete
  4. wahhh i shall watch this eps. hehehe.

    ReplyDelete
  5. e-e electric.. electric shock.. keke..
    serious ingatkan joo hwan jadi mafia rupanya suk jin. hahaha..
    ep. 195 pulak yes.. 2ne1 menang! jong kook dengan gary kuat gila!
    daebak.. spartakook dah kembali!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe amoi3.. XDD
      tulah.. sama2 tapi Yong target Ji Hyo dgn Jaesuk :3
      ahaha
      ahaha XD kalau boleh nak 2PM menang TT^TT
      sedih TT^TT
      ahahahaa.. menyeramkan sparta time tu kan?

      Delete
  6. Part kelakar bila HaHa gelar partner dia "Hassan Hyung". Hahahak

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaha tu lah Hassan hyung dye panggil :3

      tapi kan suka lah dkat partner Haha XD
      tatau pasai pa.. tapi dye mcm ada aura ahaha XDD

      Delete