Love Story of Red Riding Hood

Misaki PureBlood | March 29, 2017 | |

Nothing to post for today, except this one post. Actually, I need to edit back part 4 for Love Story Red Riding Hood that I have already finish half of it. 

but still, it will use both English and Malay (if I do write fully in English another time, on another story, I don't mind if you guys keep telling which part is wrong) ahahahahaa XD

anyway, maybe tomorrow or next week. I'm not sure when exactly the date and day but I hope some of you that still want to read the continuation of Love Story Red Riding Hood be patient. You have to wait I guess. 

I will try my best (but do bear in mind) it's my kind of story so anything can happen. For the next stories, you can comment what kind of story would you like for me to write :) 

Ok, just that for today. If some of you would like to read Part 1, 2 and 3. You guys can go here:

Baca Part 3 di sini: Love Story Red Riding Hood (Part 3)


SPOILER: I have 2 choices. First, I make the heroin and the grandma had a connection (this one, I had never posted during my hiatus, even though already finish more than half of it...... ) Second, I change the story and make the grandma is a hunter family. Now.............. which would you prefer for me to choose for the ending next time? (Part 4 not the ending, btw) :P

Thanks for reading my story
>////<

Love ya sho muchie~

Pst:/ I will blogwalking tomorrow okie :) I just so mengantuk. See ya :)


11 comments:

  1. Versi lain nie, versi cucu lelaki, part 3 tak boleh nak baca, ada salah link kot. Citer da ala-ala moden sebab gaya bahasa tu, tapi yang kelakarnya, tiba-tiba keluar minyak gamat, nak tergelak pulak. Disebalik ayat moden keluar ubat tradisional pulak, :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahahaha XD yups ni my version XD alamahai.. tersalah link.. kejap eik :P

      (nak jugak ada unsur2 lama) ahahahahahahahaha XD

      Delete
    2. ok, da boleh baca part 3, waa, dari tayangan umum kepada tayangan 18 dan ke atas, he,

      kalau ikutan dalam reading list dalam blogger, part 4 dah keluar kan, kenapa delete, ke FINAS tak benarkan post, :)

      Delete
    3. ahahahahaha XD 18 ke atas sangat ka >/////<

      hahahahaha FINAS confirm lepas XD oppsss... yg tu tengah mengantuk.. tak sengaja tertekan.. nasib baik terus delete... TT^TT tapi terdelete yg dah part 4 yg masa hiatus dulu TT^TT huhuhuhu..

      Delete
    4. owh, kena tunggu lagi la nie yang betul-betul offical part 4

      Delete
    5. Dah ada yg official XD ahahahahaha

      Delete
  2. Ada satu movie orang putih tu tajuk dia sama best gila hahaha tapi yang senpai buat ni lagi best :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. omggg.. waittt... is it Red Riding Hood? yang anak perempuan pakai hood warna merah tu? ada tengok dulu, tapi lama dah lah tak tengok XD hehehe awwww.. thanks :)

      Delete
  3. wuuu yong tulis cerita ~

    later ada masa ana baca, nih pun on kat psb sebab nak buat esaimen haha. seems interesting XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahahaha cerita merepek je nih.. Sorrylah.. Yong tak reti sangat nak menulis.. Ahahahahaha XD tapi kalau interested nak baca, yong mengalu-alukan utk teruskan bacaan ahahahahaa

      Delete
  4. zizie bookmark dulu sbb nak bc full.. hehehe

    ReplyDelete