Love Story of Red Riding Hood

Misaki PureBlood | March 29, 2017 | | 11 Whisper so far

Nothing to post for today, except this one post. Actually, I need to edit back part 4 for Love Story Red Riding Hood that I have already finish half of it. 

but still, it will use both English and Malay (if I do write fully in English another time, on another story, I don't mind if you guys keep telling which part is wrong) ahahahahaa XD

anyway, maybe tomorrow or next week. I'm not sure when exactly the date and day but I hope some of you that still want to read the continuation of Love Story Red Riding Hood be patient. You have to wait I guess. 

I will try my best (but do bear in mind) it's my kind of story so anything can happen. For the next stories, you can comment what kind of story would you like for me to write :) 

Ok, just that for today. If some of you would like to read Part 1, 2 and 3. You guys can go here:

Baca Part 3 di sini: Love Story Red Riding Hood (Part 3)


SPOILER: I have 2 choices. First, I make the heroin and the grandma had a connection (this one, I had never posted during my hiatus, even though already finish more than half of it...... ) Second, I change the story and make the grandma is a hunter family. Now.............. which would you prefer for me to choose for the ending next time? (Part 4 not the ending, btw) :P

Thanks for reading my story
>////<

Love ya sho muchie~

Pst:/ I will blogwalking tomorrow okie :) I just so mengantuk. See ya :)


Pengakhiran...

Misaki PureBlood | March 26, 2017 | | | 10 Whisper so far


Akhirnya siri Naruto Shippuden dah tamat. Berakhir dengan 500 episod, dan sampai sekarang macam tak percaya Naruto betul-betul dah tamat. 


Masa Jiraiya sensei mati pun Misaki masih tak percaya (well, sampai sekarang Misaki masih lagi tak boleh nak percaya) yang Jiraiya sensei dah tak ada. Lepas watak Jiraiya sensei dibunuh oleh penulis: Kishimoto, sebak gila Misaki menangis. Sebabnya Jiraiya sensei walaupun pervert, tua. He is my cursh (dalam siri Naruto), Jiraiya sensei, Zabuza dan Itachi memang my crush.. Aummmmm.... Last-last, ketiga-tiga Misaki punya crush dah tak ada. 

Misaki just nak cakap, thanks sensei sebab buat cerita Naruto. Walaupun Misaki lambat nak follow masa mula-mula siri ni keluar (sebab dubbing dekat TV, Misaki tak berminat sangat nak tengok), betapa Misaki suka sangat dengan episod Naruto sampailah episod Naruto Shippuden.

Bagi yang tengok episod Naruto dari awal sampai habis mesti banyak yang frust! Bukan sebab siri ni dah habis, tapi sebab banyak sangat filler sepanjang siri ni ditayangkan. 

and untuk yang survived semua filler tanpa skip (termasuk me, sebab some filler is good) TAHNIAH saya ucapkan... ahahahahaha (ehhhh tetiba saya...)


Last but not least, kisah Naruto ni banyak bagi pengajaran. Especially part Naruto. Waktu kecil dia tak ada mak ayah. Hidup sendiri dalam rumah dia. Tak ada kawan. Bila nak berkawan, mak ayah budak-budak lain tak bagi anak-anak diorang berkawan dengan Naruto. Dia sunyi sangat, hari-hari dicemuh. Tapi, langsung tak pernah putus asa. Walaupun dia buat lawak bodoh, kacau orang, bagi orang lain marah. Dia tak kisah, walaupun sedih sebab dia rasa orang tengok dan beri perhatian dekat dia. Naruto tak pernah putus asa cuba berkawan dengan budak-budak lain :) well akhirnya dapat kawan dia. Dia berusaha nak jadi kuat supaya dia boleh jadi Hokage and ubah Konoha dan jadikan semua kampung jadi aman. Walaupun banyak kali dia gagal, dia cuba dan cuba walaupun sampai ke tahap dia hampir 2 3 kali nak mati...


Akhirnya, dia dapat pengiktirafan dari semua orang, dan dia bukan lagi monster sepertimana yang diperkatakan sebelum ni. Dia protect seluruh ahli Konoha dan juga ahli selain Konoha. Dia dapat lebih dari tu. Dapat kawan lebih dari apa yang dia minta. 


Semuanya sebab dia beranikan diri, tak putus asa. 

So, kita kenalah ambil benda baik yang Naruto cuba sampaikan. (even though Misaki pun sama, tak ambil sangat iktibar and just share) Ahahahahahahahhaa

Pst:/ Bulan April 2017 ni katanya Boruto siri nak keluar (siri anak Naruto) so, selamat menunggu XD

Try dengar semua lagu opening dan ending episod Naruto and Naruto Shippuden, sangatlah sedap. Bagi Misaki, siri Naruto banyak lagu-lagu yang menarik :)


Suddenly Seventeen (China Movie)

Misaki PureBlood | March 20, 2017 | | | | | 6 Whisper so far


I should have work on my thesis but I don't know why I keep playing on Youtube video and accidentally click one of this movie called "Suddenly Seventeen" China romance fantasy movie~


The first sec, I know I will like this movie! The opening song is so cute (currently I make it one of my blog mp3) but know what.... cannot find the full song =.= Maybe because this movie is still new. Hurmmmm... Gaaaaaahhhhhhhh...

To be short, it's a movie about a girl who gave up her dream for her man and waits for 10 years for him to propose. She proposed him on her best friend wedding because she cannot wait for him anymore... but everything went chaos as he ask for break up after that. She chased him but he got away, and while chasing him, she eat 2-3 bites of chocolate (that she bought through midnight show?)

The chocolate that can make her feels young. Physical no changes except her state of mind. She start to pursue her dream because of this and meet new love. So many trouble happen due to her 17 year old came out.

and for your information. One of the heroes "Darren Wang" he also act in Our Times ❤ But owh well, I didn't like his character in this movie even though daaaa!!! he is so freaking handsome!!!❤ and the heroin, she really looks alike with Han Ye Seul.. Maybe it just me :D but she is pretty 



If you wanna watch this movie, try a search on Kissanime or on Youtube :) I bet there is one especially on Youtube because I did mention right? I watch this movie from there :P 

O.k now, tomorrow I need to work. Ermmmmmmmmm... Bye2 :) See ya again guys... Mmmmmuaaaah~