How To Cheat in Exam

Misaki PureBlood | Thursday, May 14, 2015 | | |

I'm just sharing this not for you to cheat in exam unless if you dare to do so, its on your own... Don't blame me after this if you were caught cheating :P

Ahahahaha...

Here is some list on how I use to cheat before this... B.E.F.O.R.E and some of the list that I've never tried because I find its disturbing.. Oh well.. CHEATING still not nice thing to do :)

So, teachers out there... You can use this to detect some trouble student out there.. Mwahahaha... (Evil Laugh)

Some Quote For You Who Want To Cheat in EXAM:
# I would prefer even to fail with honor than win by cheating by Sophocles

# All good is hard. All evil is easy. Dying, losing, cheating, and mediocrity is easy. Stay away from easy by Scott Alexander
1. Write Answer/Note on Your Arm


2. Write Answer/Note on Your Nail


The best way I have ever tried without getting caught...

3. Bring Small Note


4. Bring in Transparent?Blank Paper Answer/Note


You can only do this, if your teacher allow you to bring extra paper on your own. How to cheat? The day before exam,use two paper. Write note that you need on top of other paper and make sure you pressed you pen/pencil hard to make sure it leave mark.

5. Bring in Text Book


6. Using Hand Phone


7. Write Answer/Note on Your Mineral Water


8. Write Answer/Note on Your Desk

9. Write Answer/Note on the Wall Next to Your Seat

10. Put Text Book/Note in the Toilet Pump


11. Stare at Your Friend Answer Sheet


12. Write Answer/Note on Your Calculator


Use this method, only if your teacher not someone who always check your calculator. You can wrote your note on the back or front of calculator or on its cover.

13. Write Answer/Note between Your Finger


14. Write Answer/Note on Your Pen or Pencil


Make sure that your pencil not too bright so that, no one notice~

15. Cheat With Friend


Sharing is caring...

16. Put Hidden Note Under Your Skirt


If you dare enough... 

17. Put Hidden Note Inside Your Student Card


Make sure it does not show your hidden noteXD

18. Write Answer/Note on Your Tissue


19. Write Answer/Note on Your Ruler


20. Write Answer/Note on Your Eraser


21. Write Answer/Note on Your Hand Palm


22. Using Cheat Pen


I don't know if they still sell this pen or not and I've never use this thing...

:: GOOD LUCK IDIOT ::

::IF YOU'RE LUCKY ENOUGH, YOUR TEACHER WILL NEVER NOTICE YOU'RE CHEATING::

::IF YOU'RE LUCKY ENOUGH, YOU WILL PASS EVEN WITHOUT CHEAT::
~Mwahahahahaha~

|| Credit All Image/Picture to their owner ||


34 comments:

  1. yg tulis notes atas kuku tu lawak! seksa betul mata nak tengok tulisan2 halus tu xD nice tips tpi tak berani nk try, lol :p kalau pass exam dgn hasil meniru tu bukan dtg dari usaha kita.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahaha Misaki pernah buat dulu.. sekarang ni kuku dah tak elok.. Tak licin.. ssah nak tulis ahahaha XD OOppsss.. :3

      betul2.. setuju.. lagipun meniru bukan perbuatan yg baik oh well TT^TT

      ahahahaha..

      Delete
  2. haha... lyn la~ XD
    time skolah rendah, ade sorang kawan aku pernah guna teknik tisu tu.
    Dia acah2 bersin, pastu tengok jwpn.. sengal jer....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahahahaha..

      pakai tisu sebenarnya bahaya gak lah, especially kalau dah masuk U, takut ada lecturer yg mmg tetibe nak check tisu tu:3

      Delete
  3. haha.. cool arh misaki. klu fikir blk cheating ni blh buat kta kreatif n inovatif, kt mna2 pn blh tulis, kehkeh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ngahahaha betul, kat meja dgn dinding yg selalu student buat. Msiaki lupa nak emntion benda tu. Yg tu tiap kali sebelum exam start :3 sbb lecturer/cikgu tak masuk lagi XD kalau time final, dah masuk dewan. Benda yg kita hafal terus tulis atas kertas or meja supaya nanti tak lupa ahahahhaha XD

      Delete
  4. oiii misaki. ni case crime ni. ajar orang benda tak betul >_>. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ngahahahahaha.. kan kes berat nih XD alah, sharing is caring maa ahahahhaa

      Delete
  5. Cheat with your friend tu ramai gila kawan saya yang buat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahahahaha kan kan.. sampai sekarang mostly people suka pakai cara ni.. XD

      kalau time sekolah, main tendang kerusi, bersin, batuk..

      kalau ada soalan objektif lagilah senang nak tiru. jari 1=A, 2=B, 3=C 4=D
      takpun pegang telinga maksud dia C contohlah XD

      Delete
  6. perghhh gila banyakkkkkkk cara-cara nak cheating.. hahahaha. tak bleh blah yg masa guna fon tu. pelik tengok tangan ade tiga.. rupanya... hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahaahah.. yg tu tak pernah try g.. tapi ada kawan yg berani pernah try tapi bukan tangan ketiga macam tu dia buat ahahahhaa
      XD

      takut pakai phone =_= nanti dia bunyi tak ke pasal :3

      Delete
  7. This made me laugh. I wonder how many people would actually try doing this. LOL.


    www.ajeinomoto.com
    Spices & Everything Nice

    ReplyDelete
    Replies
    1. ngaahhaha, right, there must be someone using this cheating method to survive... ahahaha XD

      Delete
  8. wah berani yek nk buat cemni.. hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ter.. paksa saja akan buat ahahahahhaa..

      better jgn buat sis TT^TT

      Delete
  9. eeee why you teach this kind of thing



    but i like it. so usefull

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahahahaha sharing is caring.. pfttt..

      I know right, its useful when you in a desperate situation.. :3

      Delete
  10. hehehe. kite selalu tulis kat meja exam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. finally :D samalah.. yg tu Misaki tak emntion dekat sini :3 tapi memang selalu masuk2 exam terus tulis.. XD

      Delete
  11. perghh..byk gila cara nak meniru time exam rupanya.....tapi jawab exam tanpa meniru lg puas hati rasanya sebab boleh tahu prestasi sebenar diri sendiri.......

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooopsie.. yups.. yg tu betul..

      exam tu bertujuan nak tengok diri kita tahap mana kan XD

      tapi tulah, kalau markah exam tu digunapakai utk final exam, mmg akan ada yg akan meniru ahahahaha XD

      banyak lagi sebenarnya cara nih, cuma tak mention ja XD

      Delete
  12. Hahaha wahh banyak betul cara ye . Btw do you know where to watch one piece online ? I mean the old one .

    By the way Nik changed my blog URL . and your header macam biasa always looking good .

    http://ceriteranik.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyak lagi weyh, cuma tak mention ahahahaha XD

      owh.. Nik. :D nasib baik bagitau sini sebab Misaki kan lama dah tak online TT^TT

      nak tengok One Piece banyak je site boleh tengok, Misaki selalu pakai KissAnime. Kalau nak site yg lain, leh tengok dekat sidebar Misaki ada letak link website :)

      Sankyuuu :) sekarang dah tukar header XD hehehe XD

      Delete
  13. Dulu member curi masuk ke dalam server network kampus . Dapatlah kongsi jawapan tapi kantoi sebab masa tu test subject graphic design. Mana mungkin subjek graphic design boleh dapat jawapan sama . Sebijik !

    ReplyDelete
    Replies
    1. perghhhh hacker XDDD

      macammana lah kome buat aip2.. ini betul2 menyalahi undang2 ahahahaha XD

      Delete
  14. Heellooo hyeee misaki :-)
    Can i call u misaki ?
    Suka nyaaa bila jumpa blog minat anime ni comel ~ kyaaaa ~
    www.sheiskrung.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. uihh.. banyak kali tertaip komen yg sama.. ahahaha XD

      Hello Hyep Krung~

      Yups sure :) Just call me Misaki.. XD

      Yeeaaayy Makaseh hehe XD

      Minat anime jugak? japg Misaki blogwalking XD

      Delete
  15. Heellooo hyeee misaki :-)
    Can i call u misaki ?
    Suka nyaaa bila jumpa blog minat anime ni comel ~ kyaaaa ~
    www.sheiskrung.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. Heellooo hyeee misaki :-)
    Can i call u misaki ?
    Suka nyaaa bila jumpa blog minat anime ni comel ~ kyaaaa ~
    www.sheiskrung.blogspot.com

    ReplyDelete

  17. Hi, I came across your blog and I enjoyed reading your amazing stories. Interested to collaborate? Email me at nurul.aini@zalora.com.my. I couldn't find your email so I am leaving a comment to u. Hope to hear soon. Thanks! Ps: this is NOT a spam yah haha :) and I love ONE PIECE anime too since like ever!



    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi, AS :)

      Awww, thanks for your comment ^__^
      Collaborate, well I don't mind XD (but I have an issue with Grammar though) ahahahahaha..

      I will contact you k XD Maybe tonight since I didn't open my mail quite a long time :3

      No probs :3 ahahahaha XD I see, I wish :) XD YEaaayyy, me toooo... A fans of One Piece <3

      Delete