Tawaran Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan Pemasaran UiTM

Misaki PureBlood | March 13, 2015 |
Yoa Assalamu'alaikum... Guys!!! I need your help really bad... Ada sapa-sapa dak yang baru ni dapat masuk degree UiTM untuk kategori lepasan Diploma?? Misaki dah blur tahap gila macammana nak buat ni???

Anyone yang sama macam Misaki dapat tawaran degree (rayuan UiTM)?
Tahniah.. Congratulation untuk yang dapat sambung degree.. Wuhuuu XDD 

Macam yang tertera dekat atas. Misaki dapat tawaran sambung degree dekat UiTM Merbok. Tapi sekarang ni, Misaki tatau procedure yang mana satu sebab lama sangat tinggal.

Kalau setakat gambar ukuran passport, sijil-sijil and dokumen and salinan yang diperlukan, bayar yuran,  medical check up.. Misaki faham lagi.

Sekarang ni tengah confused.. Bila nak kena masuk UiTM.. Bila start kelas? Jadual dia pening.. Serius cakap.. Jadual macam untuk student yang dapat tawaran degree first bukan untuk rayuan.. 

That's why... :'(

H.E.L.P

My whole family dah lah nak pergi vacation (pergh vacation bwahahaha... ) dekat Pahang.. sebab nak kena pergi kenduri kahwin pak cik saudara Misaki pukul 3 pagi lebih ni... PAstu katanya balik 16 March... 

Adehhh.. macammana dengan my urusan... Dah lah gelabah.. dengan benda-benda formal.. TT^TT

A.S.A.P your H.E.L.P (need it)


28 comments:

  1. first sekali tahniahhhh... ;)
    secondly saya takdapat membantu sebab saya pon baru lepas isi upu lepasan stpm haha
    Gud luck and may Allah ease your way :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeahh thanks :)
      ahaha.. takpe2.. sekarang ni tengah nak cari rumah sewa dgn nak tahu serba sedikit info je lagi..

      InsyaAllah.. aamiin :) Thanks :D

      Delete
  2. congrates!
    sorry tadapat tolong sebab taktau. wahahha. cari kawan yg dh amek degree. hehehe. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks BV.. hehehe..
      takpelah BV..
      tulah tengah nak cari geng nih :'(
      tapi alah... semua kawan yg dari dip dulu semua tengah praktikal :'( dah habis degree dah...

      Delete
  3. Congrats~

    Moga dipermudahkan segala urusan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Farah :) Aamiin.. harap2 macam tu lah :D

      Delete
  4. congrats but sorry tak tau acaner

    ReplyDelete
  5. Sy tak tahulah procedure sekarang tapi my advise the best thing awak boleh call UITM bahagian pendaftaran samada kampus induk atau Sg Patani dan tanya procedure2 termasuk tarikh dan semuanya. Yang lain sy rasa awk pasti akan diberi keterangan bila dah mendaftar kat sana nanti. BTW... Tahniah sis dan Good Luck.

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah :D Misaki pun tatau prosedur dia macammana..
      tapi mmg ingat nak call.. hari Ahad ni Misaki call XD
      thanks :D yups I'll do my best :3 thanks again XD

      Delete
  6. Tahniah kak misaki! All the best :D

    ReplyDelete
  7. hoho, akhirnya berjaya sambung jugak yer misaki san, congrats!
    contact jerp bhep *bahagian hal ehwal pelajar* uitm. diaorang akan bagi instruction. kalau tanya kawan pun, diaorang bukannya tahu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam tu lah.. syukur sangat XD thanks :D fufufu..
      tu lah ingat nak contact uitm XD
      kan3.. :3

      Delete
  8. woahhh Yongggg . Really ?? Wahh xsabar nak jumpa yong xD

    *tapi ana taktau camna nak tolong yong :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. fufufu XD yupsie :3 tak sabar gak nak jumpa Ana fufufu XD

      ehh takpe2.. hopefullu takdak apa2 ahahaha...

      Delete
    2. yeahhh. nanti contact la ana :D

      Delete
  9. contact direct dengan uitm better rasanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah ingat nak contact direct :D thanks XD

      Delete
  10. Misaki, anyeongggg!~ ^_^ congratz misaki, untungnya dapat sambung degree. hehee, belajar baik2 ya, fina doa kan awak success dalam pengajian degree, gambattee! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yuhuu..annyeong :3 thanks Fina :3 :3 :3 fufufu I'll do my best.. tadi baru habis kelas finance perghh serabut ekpala.. nasib boleh masuk even though dah tertinggal satu chapter bwahahaha XDD
      alhamdulillah rezeki hehehe..
      sankyuu neh :D

      Delete
  11. tahniah misaki.. zizie pun xtahu sgt.. kalau x, nak tolong misaki jugak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe thank you Zizie.. :D
      ehh takpe.. dah jumpa dah hahaha..
      biasalah gelabah sebab tak pernah sambung degree lepas tu sekali 2nd intake pulak ahaha XDD

      Delete
  12. tahniah dan semoga berjaya :-)

    ReplyDelete
  13. Kat sana nanti jangan lupa cari pakwe , pegang kertas file banyak-banyak kemudian langgar semua orang yang ada masa dekat selekoh . Nanti jumpa lah tu .

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahaha.. pandailah pakcik sailormoon XDD tadak masa cek nak pi carik soulmate fufufu XD
      wahaha.. nih mesti pernah buat dulu2 nih? :D berkesan tak??? XDD
      takmau jumpa lagi.. hidup single utk sementara waktu nih ahahha..

      Delete