My 10th Liebster Award

Misaki PureBlood | January 05, 2015 | |

Liebster Award Rule:

  • Mention the person who nominated you with a link to their blog
  • Answer the 11 questions asked
  • Nominate 11 other bloggers with a smaller following but with lots of potential (Again, Erm.. I'm not gonna tag anyone this time) Ahahaha..
  • Create 11 of your own questions for them to answer (since I didn't nominate anyone, so no question provided) XDD
  • Notify your nominate (Don't have anyone to notify, ahahaha)


Arigato gozaimasu tag this award since I don't know what should I post to celebrate this new year :)


My precious Liebster Award:


Mianhei.. Sibuk sangat baru-baru ni. So, tak sempat nak buka blog TT^TT. So, ni post yang ketiga untuk tahun 2015 XD Wuhuuu... Jom jawab soalan yang Aina tanya :)

1. Kalau ditakdirkan menjadi perdana menteri, anda nak ubah apa dekat negara Malaysia yang tercinta ni?

Misaki tak nak jadi Perdana menteri. Terlalu besar tanggungjawab untuk dipikul. TT^TT

Even though ada banyak benda yang tak terluah yang membuak-buak Misaki nak laksanakan. Hurmmmm...

2. Describe aku (hohoho) in 3 words.

You're cutest weirdo XDD

3. Bagi 2 fobia yang anda alami.. nak tahu jugak korang ni fobia apa..

Misaki macam pernah jawab dulu. Tapi dah lupa. Ahahaha XD Misaki fobia dengan kilat and bunyi guruh. Satu lagi serangga (semua jenis serangga especially lipas, semut, lipan) Erkkk.. Geli... Semut kalau kumpul ramai-ramai and besar-besar pula tu memang Misaki geli ya amat.

4. Suami hensem tapi miskin ke suami hodoh tapi kaya? Kenapa?

Kenapalah dengan soalan ni? Hurmmm... Misaki tak berminat ke arah perkahwinan lagi sebenarnya. Huhuhu.. Tak kisah lah dia kaya ke tak. Hensem ke tak. As long as Misaki suka dia. Ahahaha XDD

Anyway, I fall in love with someone that not even real in this world so how can I married him??? Haiyaaa... XDD

5. Anda balik dari kerja dan mendapati seorang lelaki hensem sedang menunggu anda dengan sejambak bunga ros di tangan. Anda terima atau lempar jejauh?

Erkkkkkkk... Misaki jenis yang kesian dengan orang. So, bunga tu memang Misaki ambil lah. (tapi lepas tu pergi bagi dekat orang lain since Misaki tak kenal pun orang tu siapa, kawan pun tak) and tak mungkin ada si handsome nak tunggu Misaki... Ahahaha...

Hey handsome, go find your Beauty since I'm not.. mwahahahaha.. Tolong jangan bagi bunga lagi even though I love flower.. TT^TT (Tapi, bunga ros mmg bukan favourite I)

kalaulah Aomine yang muncul:


Kyaaaaaa!!!! <3 <3 <3

6. How's life?

Nothing. Simple. Just like before. Uwaaaaa... Misaki still menganggur. TT^TT Kawan FB Misaki, Taiga dah dapat sambung degree. When will I :'( Boring dekat rumah...

7. Main game anime? RPG? Kalau main.. game apa?

Sekarang ni stop gaming since laptop Misaki automatik akan mati bila main game even though game biasa-biasa.

Anyway Misaki main banyak game XD (otome dah tinggal sebab stress, cuma MMO ja)

Lunaria Story, Solaris Tales, Eternal Saga, Crystal Saga, another one I don't remember.. Elf something... (Misaki banyak spend masa dekat Lunaria Story dengan Social Life ja dulu) XD HAbis duit semata-mata untuk game ahahaha...

and I plan to play Raiderz since Misaki nak cari someone dekat game tu ahaha XD

Jom main sama-sama bial Misaki beli laptop baru :) Banyak game nak try nih XDD Ahaha :3

8. Apa anda rasa bila anda terjatuh dari menara tinggi tapi tak mati lagi? (Liat beno nak matinya)


I'm a vampire. So I'll be fine no matter what XDD ahahahaha..

9. Berdiri. Belok kanan. Jalan 5 kali ke hadapan, pusing kiri. Then jalan 10 kali ke hadapan. Lompat ke belakang 6 kali. Pusing kiri dan jalan 2 kali ke hadapan. Anda jumpa apa?

Jumpa my bro tengah sedap tidur atas lantai.. Ahaha XDD Tak jumpa pun dia duk sebelah katil ni ja... since Misaki punya bilik ni kecil XD lalu dekat dinding ja XDD

10. Sanggup tak jadi cannibal dengan makan kawan sendiri setelah 20 hari tak makan dan kat situ memang takde makanan langsung pun. Haa jawab-jawab.


I'm a pureblood Vampire. I'll never eat my friend :D I'll eat someone hawttt mwahahaha...

Sorry.. just ignore~ (Don't worry I'm not like Hannibal)

11. Apa peristiwa paling memalukan? e w e

Banyak sangat. Kalau ada jam masa, Misaki nak patah balik and perbetul semua benda TT^TT


Tu saajalah, jawapan yang Misaki mampu jawab :D Sorrylah kalau tak memuaskan mwahahaha XD since Misaki jawab sambil tersenguk-senguk :'( 

Ciao Ciao~


2 comments:

  1. hhaaha. no.9 tu... hahhahaa... kalau saya buat.. jumpa toilet.. ekekeke

    ReplyDelete
  2. toilet dekat dalam bilik ke? alahai.. bestnya ahaha XD

    ReplyDelete