TFBOYS

Misaki PureBlood | Friday, November 21, 2014 | | |

From left: Jackson (Yi YangQianXi) , Karry (Wang JunKai) , Roy (Wang Yuan)

Ada siapa yang tak kenal TFBOYS? TFBOYS debut tahun lepas (Misaki baru tahu pasal diorang tahun ni) TFBOYS a.k.a The Fighting Boys, Chinese young boys group. Kiranya Misaki nih dalam mode pedo's mwahahahaha XDD

Haritu masa pergi Jitra nak beli barang, ternampak headphone dengan gambar diorang mwahahaha XDD (Misaki beli earphone One Piece-Chopper)

Misaki suka diorang even though diorang budak 1999 and 2000 mwahahahaha... Misaki suka sangat dekat Wang Yuan.. Suara dia cute ^___^

First Misaki dengar lagu TFBOYS:


Seriously so cute!!! Wang Yuan looks alike ZE:A Siwan + B1A4 Baro...

Pastu Misaki try dengar lagu diorang yang tahun 2014 yang lain:


魔法城堡 (Magic Castle)


幸运符号 (Lucky Symbol)


信仰之名 (In The Name of Faith)

Lagu terbaru and in this MV, they tell about their debut days and how hard they survive... Don't give up TFBOYS!!! (I can't find any translation/English lyric online) Just search and translate by yourself wokie? :)

O.k, jangan start jadi pedo's lepas tengok budak yang comel macam ni... :D Mwahahahaha.. Anyway, I hope that diorang akan kekal active sampai dewasa.. ^___^ and buat yang bash diorang.. Diorang still a kid o.k? They still learning.. :) Like you can do better? (evil laugh) ahahahahahhahaha...


10 comments:

  1. Replies
    1. Comel sangat kan Nad :D aduh dah kecik molek je... XD

      Delete
  2. Mood pedo tu macam mana Misaki ?? huhu.. >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. pedo tuh singkatan from pedophiles XDD mwahaha.. jadi mood pedo tuh maksudnya, ermm.. ahahaha... ^_^

      Delete
  3. serius laaa???? dorang ni comel sangat... kembar tiga ke macam mana? (tapi muka macam lain sikit)... hihi. baru tahu kewujudan dorang

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaha.. kan3 comel sangat.. and paling comel bagi Misaki, Wang Yuan.. :D
      eh tak lah, semua nih orang lain-lain.. :D
      samalah, Misaki pun baru tahu.. susah sikit nak tahu news pasal C-pop since tak banyak dalam English :'(
      character Chinese tak faham pulak tuh lagilah... ahahaha...
      ini pun kebetulan tau nih :D

      Delete
  4. wahhh cina pun akeluar. tapi diorg comel hehe
    btw apa yg junkyo tak paham Df sampaikan kat entri df ?? =.= hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kan :3 sangatlah comel ^___^
      owh apa yg tak faham.. ermm yg perkataan ringkas/pendek yg DF guna.. jap nak pi usha kat blog DF, Misaki dah lupa dah... ahahaha..

      Delete
  5. kalau tengok sekali imbas muka mcm group jepun tu..apa tu nama dia..hmm,hey!say!JUMP kalau tak silap.hehe^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak.. gigit jari dah nih.. tengah fikir member yang mana satu since Misaki tak kenal member group tuh except Chinen Yuri dgn Ryosuke je ahahaha..

      Delete