Naruto Already End!!!! (SPOILER ALERT)

Misaki PureBlood | Friday, November 07, 2014 | | | | |

Manga Naruto akhirnya dah complete!!! Dah tamat!!! So, peminat Naruto sila menangis darah ramai-ramai mwahahahahahahahahahaha.. Sorry.. >__<

Chapter 699 akhirnya semuanya selesai. Manga chapter 700 yang baru keluar berapa jam lepas (colourful edition) cerita pasal masa depan Naruto dengan kawan-kawan dia. 

So, agak-agak Naruto, Sasuke, Sakura, Hinata ending dengan siapa??? Anyway, future anak-anak diaorang memang lain dari prediction :3

Yang tak tahan tu, rambut Gaara!!! Sangatlah hurmmmmmmmmmmmmm... XDDD

Boleh baca full chapter dekat sini:
Credit manga Naruto untuk sensei and translator... 

Arigato gozaimasu for your hard work :)

8 comments:

  1. Replies
    1. nangis ramai-ramai huahahaha..

      nangis ke tu? ahaha XD

      Delete
  2. Naruto dah habis kaaan (walaupun tak ikut Naruto sangat sebenarnya)
    Tak sabar nak tunggu movie dia keluar :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah dah habis dah.. tapi series dia still tak habis... sikit gi tu nak habis ahahaha XD

      samalah :D movie dia agak-agak camna lah :D

      Delete
  3. singgah & follow sini...salam kenal tuan rumah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih follow :D
      salam kenal jugak ^__^

      Delete
  4. huargggghhhhh... dah tamat yah. *sebenarnya ta follow naruto gk* haha.. tp serius manga ni mmg femes lilaks.. ehem2x harap2 AttackOnTitan pun akn femes gk cm naruto.hehe

    saya plg minat Gaara, sbb dia handsome dan klu ta silap dia ni jahat kan?!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Misaki baru tengok Naruto dari episode awal sbb tengok dekat tv asyik langkau je TT^TT
      wuhuu... tak sabar nak tggu Attack on Titan tahun depan :D

      Sama.. suka sangat dekat Gaara.... Gaara, itachi, Jiraiya, owh dulu suka dekat Pain dengan Orochimaru jugak hehehe XDD

      Gaara tak jahat pun sebenarnya.. :3

      Delete