Favor MV: BTS - War of Hormone

Misaki PureBlood | Friday, November 21, 2014 | | | |


Prepare for the worst (nosebleed).... XDD

Misaki kalau nak compare antara BTS, EXO,  Block B, B.A.P, WINNER... BTS, B.A.P dengan Block B memang perghh... XDD 

Misaki suka kalau lagu diorang version extreme mwahahahahaha... Make my heart races lol XDD Regret nothing... lol XDD


Tengok MV nih rasa macam nak meletup... bwahahaha.. Especially bila part Rap Monster... suara garau dia.. PERGHHH!!! I like that... Rap Monster, Jimin, V are my bias mwehehehehe :3

My sis suka maknae-Jungkook that black and red stripe XDD 

Seriously, dalam MV nih semua nampak gedik weyh... rasa nak cubit-cucbit.. tampow-tampow je.. Ahahaha..

Saranhaeyo BTS

>3< jub jub jub >3<


8 comments:

  1. I'm not a fan of BTS tapi dah tengok dah video ni. Memang lain sikit daripada usual concepts diaorang kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. awww... Misaki fans BTS kekeke :3 tapi taklah sefanatic fans diaorg since Misaki paling fanatic dengan SUPER JUNIOR ^__^ my heart :3 ha'ah lain sikit... :D

      Delete
    2. Samalah. I am casual listener of other groups but Suju memang nombor satu. hehe

      Delete
    3. yeah heah :D dah agak dah.. since dulu Farah pernah bagitau Misaki :)
      yups.. diorang mmg 1st :D hehehe..

      Delete
  2. alamak, yg ni lom tengok, tenet slow T_T hukhuk. a ah lah, RapMonster handsome kn haha *curang sama Kris*

    ReplyDelete
    Replies
    1. lah iye ke? japg jangan lupa tengok ahaha XDD betul dia sgtlah handsome dgn suara dia tuh... mwahahaha.. tapi lpas buang makeup.. dia comel gile.. nampak innocent macam style innocent Bang Yong Guk-B.A.P ahahaha..

      oh no... Kris... :D

      Delete
  3. misaki-chan minat bts rupenye..kita minat jugak tapi lagu je.hehe^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah minat sangat :D

      diorang ada iras group B1A4, BTOB, B.A.P dgn Block B (campur semua tuh) ahahaha..

      tuh apa yg Misaki rasalah ahaha..

      Delete