Favor DIY: CALENDER

Misaki PureBlood | Friday, November 21, 2014 | | |
Yosh, entry pasal DIY nih cepat-cepat Misaki post sebab rasa bersalah post lagu BTS-War of Hormone time hari Jumaat TT^TT (Hari-hari lain pun tak elok, yeah-yeah.. I know) TT^TT

Anyway, Misaki nak share favourite DIY message board & calender board. Tahun depan kena buat benda nih ^___^















Which one is the best? Which one you like the most? :)


12 comments:

  1. Cute! Suka semua. Pernah nak baut yang no 5 tu tapi mahal sangat. So, tak jadi nak buat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kan kan.. paling suka yang no. 3 dgn 5 :D

      yg mahal tuh cat dia :D hehehe.. yg lain semua dah ada kekeke :3 (taktau ada ke tak cat jenis tuh dekat kedai)

      Delete
  2. fuyoo.. stylo kalender nih.. plg suka calender yg last skli sbb besarrrrr gitu. hekhek. senang tengok dan catit memo ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan Fina chan :D paling besar kan, yg no. 1 bagi Misaki lah.. ahahaha...

      :D tapi no.5 cantik ^__^

      Delete
  3. Kalau Fara lah kan, suka yang chalk board no.3 tu tapi yang rasanya nak buat nanti yang sticky note tu je lah. Nampak mudah je. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang no.3 tuh Misaki suka tapi yg tuh jadi pilihan no.2 hehehe XDD
      ha'ah yg tuh mudah je nak buat :D
      good luck yuhuuuu.. ^_^

      Delete
  4. wow greatttt. boleh la guna idea cenggini next sem (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaha :D yups mmg idea terbaik utk sem depan (:
      mana tau yg ni pun boleh jadi satu faktor bilik tercantik ^__^

      Delete
  5. Comel gila calender sebesar alam ni. Mesti tak lupa apa nak buat kan? Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah comel sangat :D sesuai sgt utk jenis yg pelupa XDD hehehe XD

      Delete
  6. suka yg no.5 tu..simple je.tapi no.1 pun best gak..besar gedabak bole tulis bnyk2.hahaXD

    ReplyDelete
    Replies
    1. try buat nanti :D hehehe.. yang besar gedabak tuh best.. XD especially duduk dekat dengan pintu keluar masuk, so mata mesti tengok benda apa yg kena buat dulu :D hehehe...

      Delete