Detective Conan Cursor (Freebies) Part 1

Misaki PureBlood | November 12, 2014 | | | | |

Atas permintaan Cik N.A, Misaki buat freebies cursor kali ni tema Meitantei Conan a.k.a Detective Conan XDD Hopefully memuaskan hati kuikuikui.. 

(All image/picture not mine... I only render it and make cursor out of it) Thanks and credit back the owner ^__^

Conan Edogawa:


Image Source [X]


Image Source [X]


Image Source [X]


Image Source [X]


Image Source [X]


Image Source [X]


Image Source [X]


Image Source [X]


Image Source [X]


Image Source [X]


Image Source [X]


Image Source [X]


Image Source [X]


Image Source [X]


Image Source [X]


Image Source [X]


Image Source [X]

Maybe tomorrow I will post Shinichi Kudo cursor or maybe next time XDD Just wait.. Ahahaha.. In my collection, there were too many Kudo x Kaito Kid, Kudo x Ran, Kudo x Conan.. Mwahahahaha... 


24 comments:

  1. wahhhhh :D teror.. comel comel ^_^ thanks haha

    ReplyDelete
  2. everything is conan.. ngehngeh... but, besar sgt cursor tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaha yupsie :D

      ha'ah besar sbb Misaki suka cursor yg Misaki boleh nampak muka orang tu.. :3
      hehehe..

      Delete
  3. omo~ cute seyh. ada instruction diy tak? tolong ajar macam mana nak letak kat blog saya. hihi...bengap sikit pasal ni .pleaseee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe :D instruction diy? cara nak buat cursor ke cara nak letak cursor dalam blog? :D
      :)

      Delete
    2. cara letak cursor dalam blog

      Delete
    3. owh :) Misaki ada buat tutorial benda ni :D

      Klik sini: http://www.misakipureblood.blogspot.com/2014/05/tutorial-put-cute-cursor-in-blog-simple.html

      hehehe XDD

      Delete
  4. wow ! series kawai-2 semua ! mesti pening nk plih yg mana ! haha, sbb semua lawa-2 . XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaha.. sebab dia chibi chibi je kan :D

      pening-pening mwahaha XD

      Delete
  5. comell gilosss :D nak semua boleh? hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. amek le semua DF ^__^ tapi yang Misaki buat ni cursor dia mmg bosaw sbb Misaki suka size besar sbb leh nampak image cursor tu kekeke XDD

      DF tukar lah px dia sendiri k ^__^

      Delete
  6. yess... conan!! tapi hensem lagi shinichi (refer komik).. ekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaha yupsie.. shinichi semestinya hensem lagi mwahahaha XDD

      Delete
  7. comel aihh Conan. tp anime bab investigation(btol ke spelling?haks) ,sy plg minat Gosick.. serius best sangat, hehe.. Misaki dah pnh tgk x anime Gosick?? ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Conan comel kalau sensorang dia.. dgn Haibara.. ahahaha.. betullah tuh kekeke...
      Gosick tak tgok lagi Fina, ada dlm bookmark je.. :D nanti kalau dah tengok Misaki gtau ahahaha..

      Delete
    2. okok.. jgn lupa gtaw kita yah. haha.. best taw Gosick, suka cara dia siasat mmg lain dr yg lain, rasa nya lebih hebat dari Sherlock Holmes kowt.. rsa nya sy dh jatuh cinta pada Victorica *no homo* ahakz xD

      Delete
    3. alright, don't worry ^__^ I'll keep my promise.. mwehehehe XD
      Misaki suka yg siasat-siasat nih :D
      genre favie slalu nya penyiasatan, psychological and horror wuhuuu XD
      Victorica tuh muka mcm doll kan apatah lagi dia slalu pakai baju mcm tu :D

      Delete
  8. this i wha i looking for.. cara nak buat cursor cam mane ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahahaha yg tu nanti Misaki post :) sorry lambat reply.. HIATUS lama sgt TT^TT

      Delete