Running Man Episode 203 English Sub

Misaki PureBlood | Tuesday, July 08, 2014 | | | | | | |

Hye.. Annyonghaseyo~ (since when Yamato can speak Hangul? ) aahahaha XDDD

First of all, I'm sorry that I've been neglected you my dear blog~
(I've been busy updating my laptop and most importance, I need to borrow my mom power supply since mine already broke)

Owh ya, before I forget, I hope its still not too late to wish to all my Muslim friend who's celebrating Ramadan.. Please forgive me if I did something wrong with you guys (all of my blogger friend and someone who know me)

and to my non-Muslim friend, Chet (Thai/Siam friend) Hey, are you fasting this year with us too? :) I don't know if you read this or not XDD

RUNNINGMAN 203 (ENGLISH SUB) : THE CLIENT


I've mention Yuram in my old entries if you still remember her here The Genius Rules of Game (Korean Gameshow)

STREAMING LINK: 

Dailymotion

Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 | Part 5 | Part 6 | Part 7

So, I hope you enjoy watching this episode :)




PREVIEW NEXT EPISODE



First Source: KShowNow

Second Source: Live Radio Streaming

12 comments:

  1. lama ilang... hahha... alaa... asal episode ni boring ehhh??? mcm serabut sket misi dia :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sempat nak bukak blog dengan ada krisis wire laptop rosak ahaha XD
      ni aktif kat fb plak dah :3
      ehhh? ye ke? boring ke? mungkin boring dari yg episode 1 dya tapi sikit je :3
      anyway, Hikari baru tgok part 1.. part 2 kna tggu adik, dia tak bagi tgok lagi ahaha XD

      Delete
  2. saya jarang tgk RM online. nk jugak tunggu sampai keluar kt tv je :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke? tapi dekat tv macam serabut sikit XDD
      pastu lama sangat nak tggu.. tak up to date ahaha XD

      Delete
  3. huuu rindu gila kot .. hehehe .. dah tengok dah rm203. tapi kesian tengok fabien dengan otswiri tiba2 ada orang lain amik hadiah diaorang ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe amoi3 Yus :3
      ehh ye ke? alamak spoiler tul Yus nih :D
      nasib bek Yong tak kisah sangat dengan spoiler XDD ahaha
      Yong tak tgok part 2 dia lagi :3 hehe
      alorh sian Otswiri dgn Fabien TT^TT
      tapi sokong team Kwangsoo dgn Jisung kali ni :3

      Delete
  4. lamanyaaaa tak tengok running mannnnn...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaha XD takpe, baguslah tuh :3 jgn bazir masa sgt ahaha XD
      tapi nanti tgoklah :3

      Delete
  5. hi Hikari.. long time no see u, miss u lorh. heheehe.. sy blm tengok lagi rm203, baru ep 198, tuh pn baru siap tgk.. best gilaa haha. tp I jeles la sbb KJK dengan Naeun.. ngehngeh . salam ramdhan :))

    pssstt* cantik header, pelakon dr Thai ke?? :B

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi ^__^ kenapa Yus dgn Fina rindu sokmo nih, macam setahun tak nampak hehehe :3
      takpe2 dekat dah tuh XD slow2 je ^__^
      suka tgok Bomi nya reaction dalam episode nih :) hehe Terima Kasih ^__^ Salam Ramadan jugak :)

      pstt:/ Yups my favie Thai actor actress couple hehe.. :) nanti nak perkenal hehe XD

      Delete
  6. Belum tengok lagi episode yang ni. Busy kerja T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bestnya Farah leh gi keja XDD
      Hikari dari ritu cakap nak keja, tak keja2 gak ahaha XD
      membungkang atas katil :3

      Delete