My 3rd Liebster Award

Misaki PureBlood | Saturday, June 21, 2014 | | | |

Owh hye, today you gonna enjoy Liebster again XDD so yummy~ ahahahaha XDD You know Liebster right? World wide blogger tagging in English (but some blogger prefer their country language). Blogger A tag blogger B, and Blogger B tag Blogger C and so on. I'm gonna answer Liebster from The PirateKing | Kak Yong | Cik Meow. First of all, gomenasai because I'm late in posting the answer as a reply and Thanks so much for tagging me :3 Owh ya, I'll not make any question to ask or tagging anyone, but.. If you want 11 Liebster question from me, just tell me (I bet no one want it TT^TT since most of all blogger done this already) ahahahaha XDD

The PirateKing Q&A

1. Pernah tak meniru dalam exam? or bawak toyol masa exam?

Mestilah pernah.. kaki meniru lagi taw tak? ahahaha.. Nak tahu tak macammana Hikari meniru dulu? Banyak taktik taw, cikgu tak pernah tangkap pun ahahaha :3 (ok, jangan bangga weyh, ko meniru takde faedah..) Iye.. tak bangga pun.. rasa bersalah lagi ada TT^TT Tapi tu dululah, dan meniru pun cuma time exam kecil ja. Tapi lepas dengar sorang cikgu cakap: meniru takkan bawa kita ke mana-mana sebab kita bergantung pada orang lain, dan kita tak tahu pun sama ada orang yang kita tiru tu jawapan dia betul atau tak. Lebih baik usaha sendiri. Someone pernah cakap: aku tak suka orang yang meniru sebab, ramai orang yang berusaha keras dalam exam, tapi aku tengok yang kaki tiru senang-senang dapat A sebab tiru. Sebab tu lah, I'm not cheat in exam anymore.. Takut lah, tambah dosa taw tak.. baik pi mintak maaf dekat cikgu or lect hampa semua kalau ada meniru.. ahahahaha XD

2. Special question sempena Hari Guru. Nama cikgu yang korang rasa paling best pernah ngajar korang.

OMG... I think Teacher Rawiyah and Teacher Suhaibah are the best teacher and the best teacher name eva~

3. Menulis guna tangan kanan or kidal?

Pakai tangan kanan ja, semua pakai tangan kanan (except that, ya you know..) LOL XDD

4. Berapa orang adik-beradik?

Ada 8 orang adik beradik yang happy dan ceria yang suka buat hingar dalam rumah mengalahkan zoo TT^TT Rumah orang lain pun tak bising macam kitaorang ni kecuali time bergaduh.. mmg dengar satu kampung XD

5. Genre music yang korang paling minat?

Owhhh, let see.. Semua lagu Hikari layan.. Punk ke Rock ke Metal ke (as long as dalam lirik lagu tuh takdak yang worship syaitan/iblis dan yang boleh buat kita terpesong) and hikari suka gila dengan Pop, Blues and Jazz

6. Favourite film

My favie film list: (I list 11 movie I always love)

1. Crazy Little Thing Called Love (Thai Movie and I suggest you watch it, this was the best movie eva.. Sweet innocent love between a senior and junior)

TRAILER


(His name is Shone but the sub say Chone and P is refer to senior so it is P'Shone)

FULL MOVIE


(I don't know you but thanks lyresh21 because upload this vid)

2. Kimi No Todoke (Live-action from anime.. and this one also sweet innocent love, so kawaii that make you wanna take care of that heroin and keep her safe)
Pst:/ watch the anime too since its was so funny and romantic ^___^ (it have Season 1 and Season 2)

LIVE ACTION TRAILER


FULL LIVE ACTION


ANIME FANMADE TRAILER


FULL ANIME SEASON 1 & 2. Please click my old entries: Where Can I Watch Anime Streaming Online 

3. Kabhi Khushi Kabhie Gham (Hindi movie that will make you cry, about mother's feeling.. about love.. about status)

TRAILER


(No English Subs for this Trailer, if you find this trailer does not fun, watch the Movie itself and you will know how cool and touchy this movie)

See Full Kabhi Khushi Kabhie Gham (Playlist) here:


(it have Part 1 until Part 14-ending)

4. Pitch Perfect (American musical romantic comedy.. They performed acapella: music without instrument and using only own body to make sound.. and this is the best musical movie I've eva see)

TRAILER


(Oh, don't worry.. no scene that might bleed your nose lol XDD)

FULL MOVIE


5.  10 Thing I Hate About You (Old movie around 1999 and I still watch the movie, since its so sweet and differ from this era-movie) Just click the title to watch FULL MOVIE XD

6. Hotarubi no Mori e (Anime movie that gonna make you cry and cry and cry TT^TT, so many emotion) Just click the title if you wanna watch FULL MOVIE

7. Matilda (American fantasy movie-the kids name Matilda was so amazing and I wish that I've a power like her)

TRAILER


FULL MOVIE


8. Coming Soon (Thai horror movie!!! and I still trauma because of this movie!! but its the best horror movie) <--- I'm not gonna watch this especially alone.. No way..

TRAILER


(Fuhhhhh, I didn't click this trailer to check whether they provide English sub in trailer or not, since the trailer is scary as fish!!! and I'm sleeping along, so I'm not gonna.. LOL XDD)

FULL MOVIE (English Sub)

Please click here: COMING SOON (FULL MOVIE ENGLISH SUB)

9. Harry Potter the Sorcerer's Stone (I'm sorry if I'm ruined your expectation, but I really love the first Harry Potter Movie)
TRAILER


FULL MOVIE


You might having trouble by the ads that going to pop up for 5 times like that maybe and after that you can watch it peacefully~

10. Legend of The Guardian : The Owls of Ga'Hoole (Warner Bros film with Australian company that later produce Happy Feet. Its the most epic and beautiful owl, I've eva see.. and of course real owl was really beautiful.. but the effect from computer really captured my heart. The story also beautiful)

TRAILER


FULL MOVIE


You might having trouble by the ads that going to pop up for 5 times like that maybe and after that you can watch it peacefully~

11. Warm Bodies (If you haven't watch this movie, I suggest you go watch it now :D Its so cool and funny and romantic about zombies) XD

TRAILER


FULL MOVIE

Please Click Here: Warm Bodies (FULL) 

You might having trouble by the ads that going to pop up for 5 times like that maybe and after that you can watch it peacefully~

7. Jika anda diberi peluang berlakon sebagai hero/heroin dalam sebuah filem, siapakah yang korang mahu dalam pasangan? Sebab

Kalau dapat peluang nak berlakon jadi heroin dengan hero? sapa hero tu? mestilah antara  Heath Ledger or Bradley Cooper or Gaspard Ulliel or Ian Somerhalder or Richard Gere, Nadech Kugumiya, Oguri Shun or Alex Pattyfer or Ryo Nishikido or Matsumoto Jun or Uehara Takuya or Lee Sun Gyun or Woobin or Rionaldo Stockhorst or Gerard Pique.

Never asking thing kind of question again k :D You'll regret it XDD


MENTAL REASON WHY I WANT TO BE THEIR HEROIN:

Ian Somerhalder - I fall in love with Damon Vampire Diaries

Matsumoto Jun - Should I say the reason? Don't want lah.. since urm.. ahahahaha XDD

Richard Gere - I love him in Pretty Woman ya know :3

Oguri Shun - I fall in love with Genji in Crow Zero fufufufu :3

Gerard Pique - He has beautiful eyes and I love that eyes..

Nadech Kugumiya- I love his pairing with Yaya Urussaya in every drama and I love to see his eyebrow :D
Uehara Takuya - Same with Jun. M I think better keep the reason myself ahahahahaha XDD

Alex Pattyfer - I like him when I watch Wild Child :3 I still remember the dialogue ngeh ngeh ngeh, and I like his acting in Beastly

Bradley Cooper - Of course, his eyes.. since I love his eyes.. :3 :3 :3

Kim Woo Bin - I love his smile and his eyebrow so much ya know XD and I like his acting in School 2013 the most XDD

Ryo Nishikido - Awwww... I feel touchy by his act in One Litre of Tears TT^TT

Gaspard Ulliel - I fall in love with when he act in Hannibal... ahahaha XD Kill Kill :3

Rionaldo Stochorst - I love his smile the most <3

Heath Ledger  - I love his act and smile in 10 Thing I Hate About You and The Batman (as a Joker) I like that XDD

Lee Sun Gyun - His voice are so deep and I really love it ahahahaha XDD

8. Destinasi pelancongan paling jauh pernah pergi?


Klang, Johor satu-satunya destinasi perlancongan paling jauh yang pernah Hikari pergi. :'( (Except in my dream.. I've been in Taiwan with F4 and 5566 as my roommate and etc)

9. Aktiviti mencabar yang korang ingin buat?

Nak main bungee jump and belajar parkour (tapi parkour memang sedar dah yang Hikari takkan mampu, sebab.. kaki ni lemah sikit ahahaha XD tangan pun tak sekuat mana.. nak main jugak kena latih banyak uwaaaaaaa.... lagi, teringin nak sky diving.. (terjun dari aie-plane tak seram mana, tapi takut jatuh dekat laut and ada binatang sambar makan TT^TT) Tragis~

10. Saat terindah setakat ini?

Biasa-biasa ja, ahahaha XD Best moment tiap-tiap hari kalau ada orang bagi perhatian dekat Hikari.. ahahaha XD Hikari jenis suka kacau adik supaya dia layan Hikari (sampai diaorang menangis and marah pun ada) adakah hikari Sadist? hahahaha Tapi paling terindah bila dapat layan anime and baca manga faveret XDD ahahaha mmg grand lah :D

11. Asal dari mana? Skema jawapan: Banting, Selangor.


Hikari from Bumi, and dari tempat jauh yang mana makhluk dekat situ jenis hisap darah.. ahahaha XD joking.. Saya manusia biasa dariPendang, Kedah (Malaysia) yang sukakan vampire. :D :D :D

Kak Yong Q&A

1. Berapa umur awak? ki3x (saje nk bagi soalan cepu mas)

Hikari jenis tak kisah orang tanya umur Hikari :D Umur saya 21 tahun.. Tapi 12 hari bulan 8 ni umur saya genap 22 tahun :D hehe

2. Kalau saye nak ajak awak pegi Korea sama2, awk nk ikut tak?

Nak!!! Jom kak Yong get ready bebarang, pack semua, makanan pack smeua, alamak.. duit ja tak pack lagi, nanti bila cukup duit jom terbang gi Seoul XD Yeahhhh XD

3. Awak suka warna apa?

Semua warna suka kecuali warna oren dengan kuning dengan gold. tapi kalau tengok permandangan semula jadi suka warna sunset dengan sunrise :D Paling suka warna Biru, hitam dengan kelabu XD

4. Apa perasaan awak, bila orang yang paling rapat dengan awak kutuk awak depan boyfriend dia (w/pun bergurau...hee =))

Hurrmmm.. bergantung kepada keadaan jugaklah sis. Kalau lawak tu tak menyebabkan hati Hikari terluka tak kisah pun.. tapi kalau kisah mestilah depan tu jugak menangis. TT^TT

5. Apa respon awak?

Alamak, dah terjawab dah dekat soalan atas XDD ahahaha :3

6. Apakah tindakan yang paling baik yang mampu awak buat untuk jaga hubungan baik tu dan dlm masa yang sama jaga perasaan awak sendiri


Macam yg Hikari cakap, Hikari akan diam sekejap and minta undur diri sebab takut menangis dekat depan diaorang. Kalau ada kekuatan ank membalas, selalunya Hikari akan cakap dekat diaorang: "Weyh, aku terasa gila nih sampai nak nangis.." ahahaha XD kalau termenangis betul depan diaorang, menangis je.. takpe.. sbb sambil nangis tuh mesti sambil gelak jugak sbb nak bagi lega hati XDD

7. Apakah makna "adik-beradik" dlm hidup awak?

Hubungan persaudaraan yg kuat? Tempat untuk membuli.. Boleh tunjuk perangai tak senonoh kita depan diaorang.. Tempat meluahkan perasaan.. Boleh buat lawak yang sememangnya hanya mampu nak buat depan family sendiri. tapi kan sis, makna adik-beradik nih dekat adik-adik Hikari bermaksud seseorang yg akan membantu diaorang dalam kesusahan (saya pun macam tu juga) ahahaha XD

8. Sejauh mana awak sanggup berkorban untuk adik beradik awak?

Sejauh mana yang Hikari mampu XD Kalau nak pinjam duit, kena tunggu Hikari ada duitlah.. Kalau nak suruh ajar something, be prepared mentality sebab Hikari akan mengajar sambil mulut pot pet pot pet and marah-marah (dengan adik sendiri ja) ahahaha XD Kalau nak kena jadi heroin selamatkan diaorang pun, kakak diaorang yang ni akan jadi orang first nak tolong XD (yang ni selalu sangat duk berangan kata selamatkan orang, itu pasallah)

9. Apa pendapat awak tentang Blog Santai Aliya?

Saya suka blog kak Yong, sebab bayak benda nak baca XD. Erm.. cuma Hikari kurang suka highlight dekat blog kak Yong.. hehehe (jangan marah arrr...) XDD  

10. Ada tak komen@pendapat untuk penambahbaikan penampilan dan juga isi dalam Blog Santai Aliya?

Ada... :D Hikari nih pengkritik hebat (sedangkan diri sendiri nih lagi banyak nak kena kritik) XD Ok, kalau blog akak, Hikari suka kalau post akak tak ada highlight.. and yang penting sekali, font akak dekat blog selalu senget, tak senget dan senget balik XDD ahahaha :3 Hikari kurang minat font jenis yang akak pakai, tapi akak minat kan? :D Akak ikut je minat akak ^___^ Lagi? hurmmm.. Hikari suka tegok blog yang background post dia warna putih fufufu XD tapi blog akak, Hikari suka pergi don't worry ^__^ lagi satu, ada some blogger cakap grab widget macam yg dekat sidebar akak tu memberatkan blog, lepas tu.. SCM player pun diaorang cakap berat, Hikari pun tak tahu yg tu akak :D cuma kalau betul akak tukar pakai macam Hikari pakai ke :D Tu je lah.. suka sangat nak komen orang.. nanti orang komen kita ni lagi berlambak-lambak.. :3

11. Rasa2 saye (Puteri Aliya) ni mcm mana orangnya...hehe (^___^)

Hikari suka akak XD Akak peramah dan baik bagi Hikari. Sebab? Kak Yong boleh layan saya yg cakap banyak ni, saya rasa happy XD Hikari tak pernah jumpa kak Yong depan-depan lagi.. :3  tapi setakat tu pandangan Hikari :D

Cik Meow Q&A

1. Perasaan terhadap kucing? hehe.

Hikari suka kucing, sebab kucing comel sangat :D Tapi tak suka nak belai-belai dia or main dengan dia. Tak suka dia mereseh selalu tapi nak main dengan dia (macammana nak cakap ye? hurmm) nak main dengan dia tapi dia selalu terkam.. TT^TT Kucing ni satu-satunya pet yang Hikari jeles. XDD

2. Suka pet ape dan kenapa?

Alhamdulillah.. thanks sesangat sebab Cik Meow tanya soalan nih XD ahaha.. Kucing suka, tapi bukan pet yang Hikari nak bela. Hikari suka tengok Mr and Ms Rabbie.. Diaorang sangat comel especially Holland Loop Rabbit <3 <3 <3 awwwwww.. sangat adorable.. Lagi satu suka doggies/puppies even though Hikari tau kita sebagai orang Islam takleh bela dia.. I know.. sebab tu Hikari tak bela.. ada sebab kenapa Allah tak kasi kita jadikan doggies sebagai pet kita.. I know.. :) Tapi diaorang comelkan? especially type wolfdog, shepherd, labrador, shiba inu dengan akita XDD Jadi, yang Muslim tolong jangan jadikan doggies as your pet k.. ^__^

3. Prefer pakai shawl or bawal? Jenis macammana dan kenapa?

Alahai, dua jenis tudung ni Hikari paling tak suka sebab remeh nak lilit sana sini :D tapi kalau nak pilih, I prefer bawal as long as dia tak jarang and labuh menutupi apa yang ditetapkan oleh syarak XD Anyway Hikari jenis pakai tudung koshibo, urm tudung labuh XDD senang and rasa selamat from mata-mata yang melihat XD (tapi still buat perangai tak senonoh walaupun pakai tudung labuh) <--- perbuatan nih saya sendiri takleh nak maafkan tapi urmm dah biasa TT^TT

4. Kalau pergi zoo, paling excited tengok binatang ape? hehe

Paling excited tengok harimau, singa, beruang XDD Sebab I like wild animal XDD Binatang yg susah nak tame nih ahaha 

5. Teknik yang korang selalu guna utk pikat ibu or ayah supaya belikan something yang korang nak? ngehehe

Ahahaha.. Hikari bukan jenis yang manja or rapat sangat macam adik Hikari yg lain-lain. tapi, kalau bab ni, Hikari akan pergi dekat ibu selalunya: ibu, tolonglah beli benda tu, please... tolonglah.." (pastu sambil buat muka macam doggies telinga jatuh) macam tulah caranya samapilah dapat benda tu.. (tapi kalau tak dapat jugak apa boleh buat.. ahahaha)

6. Warna yang paling korang tak suka dan sebabnya?

Hehehe dah jawab tapi pakai soalan kak yong punya.. untuk Cik meow, Hikari jawab lagi sekali :D Hikari paling tak suka warna oren dengan warna kuning, adik beradik dengan dialah kiranya.. tapi merah Hikari suka XD sebab apa tak suka? sebab dia terlalu ceria dan terlalu gelap dalam masa yang sama.. taktau nak explain macammana ahahaha XD cuma perasaan yang cakap macam tu :D

7. Kalau diberi peluang jadi jutawan utk satu hari shj, ape korang nak buat dalam satu hari tu?

Satu hari ja??? Half money donate utk sedara kita dekat luar negara yg sangat memerlukan bantuan kita.. Half money lagi bahagi2 adik beradik, ibu, abah, tok (tapi tok selalunya tak pakai duit banyak)  XDD kalau tak habis, pi bagi dekat bestfriend dulu XD gi simpan sikit dalam bank utk emergency and nak guna time haji nanti pastu beli makanan banyak2 buat stok XDD pastu pegi beli rabbit 10 ekor and mintak orang buatkan akwasan dia main dekat luar rumah hari tu jugak XD and lastly lebihan bagi dekat orang yang memerlukan :D dalam satu hari rasanya boleh kowt... XD

8. Pernah kena marah gilerr2 x oleh sesiapa? and ape salah yang korang buat mase tu? hehe.

Pernah kena marah gila-gila.. Hurmmm alahai.. tak ingatlah.. tapi kalau incident kena marah yang memalukan adalah ahahaha XDD

9. Udang dengan sotong mane lagi sedap? huu.

Mestilah sotong XDD Sebab saya tak makan udang XD atau makanan laut yang lain macam ketam tu, sebab tak suka rasa dia, rasa laut XD (Dulu makan ketam, tapi makin besar, dah tak makan kecuali burger ketam or meatball ketam or jejari ketam)

10. Satu perkataan je yg boleh describe diri korang?

Weirdo. I am a weird person. Believe me XD. takdelah kalau terjumpa ka nanti terkejut semacam je XD ahahaha XD

11. Last skali... apa pendapat korang tentang blog cikmeow ni (Life's Rainbow) huu.

I like blog Cik Meow overall :) Just kurang suka font jenis yang Cik Meow pakai sekarang nih :D hehe Cik Meow post lah pasal kucing yang comel-comel lagi ^___^ 

Ok, That's all.. I'm writing this Liebster with English and whole of it in Malay since they asked me in Malay :D I hope you enjoy. Thanks again Kak Yong, King Pirate, Cik Meow for tagging me.. :D


Aegyo time.. Buing buing~ :3



Someone said they are so cute~ Who? Scroll down...


Ahahaha... ommo ommo... Siwon Ahjussi? Siwon Oppa? Why are you acting so cute here~


24 comments:

  1. Amboi banyak betul soalannya . Hehehehe . Arrrr HIMCHAN . Heheheh .

    http://milikallahsepenuhnya.blogspot.com/2014/06/maniscouture-in-action.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaha soalan setiap blogger bagi 11 soalan so semua 33 XD tuh belum dengan jawapan dia lagi ahaha XD
      Himchan so kawaii ahaha XD
      tapi suka Bang Yong Guk <3 hehe

      Delete
  2. Ada 8 orang adik beradik? Mesti meriah gila.

    By the way, adik saya pun suka sangat Kimi Ni Todoke. Dia selalu ajak saya tengok anime dan cerita dia tapi saya tak tengok lagi sebab adik saya cakap cerita tu macam slow sikit dan saya tak suka sangat cerita yang macam slow ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yups 8 beradik.. dah semua nya adik2 penat owh Farah XD (walaupun sume dah besar) tapi haish... tatau nak cakap ahahaha XD tapi memang meriah.. :D sampaikan masa pergi rumah sepupu kitaorang kan, rumah diorang yg sebelumni sunyi jadi bising macam dgn ape lagi ahaha XD

      Awww apa kata tengok yg Live Action? sbb yg tuh kan dari anime XD cuma tuhlah kan yg tuh boleh kira macam spoiler kpada season 1 and 2 anime 2 XDD hehehe

      Anyway taklah lembab mana pun anime nih :D nih lah anime romance yg best :D (ada ja yg lain yg best) hehe

      Delete
  3. Wahhhh... Crazy little thing called love! Ana tenok ulang ulang cerita tu .. hehe
    Ana layan juga kabhi kushi kabhi gam.. beshh
    Masumoto Jun!!!! Sukaaaa~
    Oguri Shun ta pandai mati mati dalam crow zero tu. kekeke xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan3 XD samalah.. ulang tgok banyak kali dah hehe XD
      kan3.. byk cita hindustan yg dulu2 masa zaman menaik shah rukh khan.. aamir khan and so onXD semua hindustan lama de best :D
      he's sexy bwahahaha :3
      kan3 XD I like his style in Crow Zero lah Ana ^__^

      Delete
    2. Bhahaa.. ana setuju semuanyaa xD

      Delete
    3. :D ahahaha stuju sokmo dak nih XD

      Delete
  4. byknya adik beradik hikari. mmg meriah dlm umahkn? kami 4org pun parents da pening mau handle... hahahaa.. btw, hikari anak sulung ka mcm mn?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ramai sampai penat nak melayan XDD suka org layan Hikari lagi ahahaha XD
      kan2 sis Boo.. 8 org nih dah lah semua keras kepala.. kesian kat parent TT^TT
      anak sulung Miss Boo :D adeehhh yg tuh lagi penat, apatah lagi perempuan.. sabar je lah ahaha XD
      Sis Boo 4 org smua besar2 dah ke? :D

      Delete
  5. Tudung bawal lagi senang nak pakai kan lepas tu comel je hehe, bestnya adik beradik ramai mesti riuh rumah kan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yups lagi senang :D tapi kalau jenis sarung lagi senang XDD nak lari2 pun rasa tak bahaya sangat sebab tak pakai pin XDD
      rius sesangat lah.. sampai pening kepala XD

      Delete
  6. teringin gila nk pegi australia atau new zealand pastu main bungee jump! oh kak hikari org kedah rupanya. jauhnya. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan3... same here... ahhh best nyaaaa.... jom3 terbang pi sana XD
      ha'ah Kedah.. TT^TT kan3 jauh nak pi mana2 pun jauh je :'(

      Delete
  7. Crazy Little Thing Called Love , wan suka movie ni jgak... tp betul ke kwan2 minah tu sental badan minah hitam tu bleh jadi putih??? cam tak caya je.... ahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama3.. I like that movie XDD tak pun.. dia memang dah putih tapi petua yg diaorang pakai tuh petua dulu2 betullah kowt, tngah duk cari benda apa yg macam siput (berus) yg diaorang tonyoh dekat badan Nam XDD yg oren tu tak silap kunyit XDD ahaha

      Delete
  8. tq my adik!!~ hehe bestnye adik bradik ramai...
    tq jugak sbb bg komen2 bernas...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe :D your most welcome sis ^__^
      adik bradik ramai, dah besar2 tapi semua mcm budak2 ahahaha XDD
      my pleasure kak Yong :3 hehe

      Delete
  9. kite tulis gune tgn kiri je.(kidal) dah tgk cerita "coming soon" tu mmg seram~
    ommo!! shun oguri,my nihon bf.keke~
    nak bungee jump jugak.hahaXD same with me blue & black.
    siwon!! bang yong guk!! excited sgt.hehe^^
    *sorry klau pnjng mcm krgn.haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak mampu nak pakai tangan kiri lew Neul Ah TT^TT tringin nak pakai sepanjang masa huhu.. (cuma akan pakai kalau tangan kanan sakit, hehe)
      kan3 COming Soon tuh memang seram, takut nak buat entry pasal crita tuh, nak buat kena buat time siang2 hehehe XD
      amoi3.. Nihon bf dia mmg cool XD hehe~
      kan........... nak gak nak gak... teringin gile2 nih XDD Yeah *High five*
      Neul Ah you take Siwon oppa and I take Yongguk oppa ngehngehngeh ♥♥♥
      takpe ^__^ suka lagi ada kalau panjang2 hahaha

      Delete
  10. Betul.. akak xpandai meniru.. bila akak cuba, akak rasa gementar.. so better don't. Lagipun, xde keberkatan.. suka cerita pitch perfect & warm bodies.. kihkihkih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. XD ye ke? akak skali pun tak pernah.. wah, bagusnya.. :D Hikari nih TT^TT otak dah tercemar dgn pnipuan ahahaha XDD betul2 tade keberkatan XD
      Sama!!! ♥ suka sgt cita tuh XD kelakar hehe

      Delete