Annie96 is Typing...

Misaki PureBlood | June 17, 2014 | | | |
That Annie96 Typing story really creep me out.. since I'm alone in my dark room (not turn on the light, since I don't like it) XD

You guys should read it here:


or you can go straight listen someone narrate the dialog here:


or if you want the chat to be clearly see, look at here:


Its the same story but if I'm not wrong its different narrator XDD and differ background sound XDD

I will never listen this creepy thing alone anymore!!! Seriously!!! ahaha XD


28 comments:

  1. woaaa~ Cik Ulat xmau dengar!! Takot!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi tak lah seseram mana dun wurry :D serius tak tipu.. cuma bagi Hikari dia seram XDD

      Delete
  2. Nak dengar kalau ada masa. Bunyi mcm best ja. Hehehe.. thnks Hikary sbb sudi follow kita. Rindu baca blog nih♥♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti tgok taw.. ke baca ka :D yg baca tuh sumber asal dia hehe XDD
      you're most welcome :D
      Thanks sbb rindu fufufu ^__^ hehe

      Delete
  3. tak takut sangat sebab lampu dah terbuka haha.. kalau gelap tak tahulah.. -.-
    rasanya yang last sekali tu bukan annie kan sebab mula2 annie cakap benda tu 'it'
    lepas tu last2 tetiba jadi 'he', dahlah ada smile pulak tu.. orang takut mana ada letak smiley..

    ReplyDelete
    Replies
    1. uish.. siang2 cerah pun, kalau duk dlm bilik dgn lampu tak bukak takut.. sbb bilik Yong nih gelap dia semacam sikit ahaha XDD
      Yong pun buat andain yg sama gak.. seram kan.. takut time kita msg jadi cemtu.. erkkkk mmg seram... uwaaaaa...
      betul2 mana ada ltak smiley :D ahaha

      Delete
  4. Replies
    1. seram betul ka? ahaha XD ingatkan syu sorang ja yg rasa seram :D

      Delete
  5. erkkk seram sangat ke... wan tak leyh tengok sangat seram2 t takut plak nak pergi jamban... ahahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagi Hikari seramlah crita nih, tapi tatau seram dak bagi Wan, cer lah tgok, bukak lampu terang2 ahaha XD
      nanti ajak org gi tandas teman teman XD ahahaha (sekali yg teman tuh bukan org) adehhhh :P

      Delete
  6. wahhhh .. macam ta berapa paham . hee ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenapa, apa yg ta faham? :D hehe XD

      Delete
    2. erm erm ... sepa yang hantu nihh . hehehe :D

      Delete
    3. owhh.. XD dah abis baca dah? :3
      tatau sama ada tu hantu atau tu org..
      ramai buat speculation kata yg tu hantu XD
      sape hantu tuh? cer baca ending dia skali lagi XDD ahaha kat situ tau sape XDD

      Delete
    4. ending dia anie offline kan. sebelum tu, laki tu tanya .. camna laki tu na tau sama ada itu anie atau bukan...

      Delete
    5. agak-agak ana kan? annie tuh annie ke? :D mystery kan...

      Delete
    6. wallahualam. ta tahu laa.. kekeke. misteri misterii ~

      Delete
    7. XDDD adik sis pun baca benda nih.. seram dia kata XDD sbb dia baca version lagi seram pnya..
      misteri yg menarik :D taoi kalau cerita cinta especially kalau buat/tayang kat tv jgn skali2 nak endingkan misteri.. tatau dia dgn sapa or apa ahaha.. itu mmg tak best XD

      Delete
  7. baca komen-komen di atas, buat Ishmah scary pulak :D

    when i try to watch the video..

    lama sangat, buffering.... tak sanggup ishmah :)
    maybe someday..

    ReplyDelete
    Replies
    1. komen2 kat atas tuh jangan percaya XD ahahaha

      nanti kalau takut tgok yg video, tgok yg link yg kat atas skali :D
      yg tuh cuma text satu persatu XD hehe

      alright ^__^

      Delete
  8. seramka? tiba2 jantung sis dupdapdupdap. hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. tatau nak cakap sis Boo, :D bagi Hikari seram tapi ada yg ckp tak seram XDD

      Delete
  9. tak nak baca.. akak ni makin tua, makin penakut tau.. hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alah bacalah.. best nih :D
      tak lah seseram mana sbb dia takdak terkejut2 cuma rasa saspen sbb kita akan fokus baca benda tuh and imagine XDD
      lupa lak nasib baik dah padam komen tadi.. :D kita kan sama umur hehehe XDD

      Delete
  10. Hikari!! Sy dah baca mlm haritu.. not scary tp sgt misteri dan menarik. Memula igt David yg hntu, tp serba slh plk. Sbb dr segi p,bualan Annie, dia cm ramah dn x formal , bila dh nk ending tuh,cra dia taip msj slowly tukar pd ayat romantik.. bila 'annie went offline' , rsa creepy sgt. Best !

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaha kan dah cakap msti ada yg cakap tak scary XDD
      yups.. Annie mmg sound tak ramah langsung.. rasa geram ada gak sbb amcam malas2 gitu XDD
      yg tuh mmg seram.. ending dia.. tak leh bayang apa akan blaku XDD ahaha

      Delete
  11. apa benda tu? hahaXD
    *jeling sikit je tpi xdgr pun.keke~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cite seram nih XD dia cuma narrate cerita tuh je.. tade tjuk muka scary ke ape hehe XD don't worry XD

      Delete