Sony Vegas Pro 13.0

Misaki PureBlood 7 COMMENT (,,◕ ⋏ ◕,,)

Misaki suka Vegas Pro sebabnya, video editing memang cun XD Dulu Misaki dah pernah install Vegas Pro 11, tu masa laptop Misaki masih ACER (Window 7). Sekarang pakai ASUS, Window 8 =_=" I prefer Window 7, seriously!!! and kalau tak silap Misaki, sebulan lepas beli laptop baru, WINDOW 10 update sendiri time tengah tidur =_= Sabar je lah... 

Photoshop nak install 2-3 kali pun problem... "Please closed photosop cs6 portable" Hurm... Sekarang ni baru dapat Photoshop, tapi tak install pun, just ambil file dia saja.. XD Nasib boleh guna.. huhuhu TT^TT


Vegas Pro 13.0

So, berbalik pada topik tadi, kalau nak video cantik macam ni: 


Bolehlah install, mana-mana Vegas Pro punya software. Vegas Pro ni software yang kita kena beli. Bukan free software, except sebulan saja untuk trial. Tapi, kalau nak bagi free pun boleh. Sama ada, korang dapat serial key+activation code dari user yang baik hati nak kongsi untuk active/register Vegas Pro or crack software menggunakan keygen. 

Faham tak setakat ni?


Kalau dah buat ikut intstruction tapi tak jadi, komen ja dekat sini, nanti Misaki beritahu apa yang salah. 

Note: Masa register nanti, make sure offline internet + disable antivirus (kalau tak nanti keygen tu akan dibuang sebab dianggap threat/virus)

Share this PostPin ThisEmail This